NAJEM, NAKUP ALI PRODAJA POSLOVNIH PROSTOROV

Kjer vizija vašega podjetja oživi.  

Zakaj Nest?

Vse za vaš poslovni prostor na enem mestu.

Pozorno prisluhnemo vašim željam, da lahko bolje razumemo vaše podjetje in vašo vizijo. To je tisto, kar nas vodi pri iskanju ali prodaji vašega poslovnega prostora.

Prodaja, nakup ali najem poslovnega prostora je lahko časovno potraten in zahteven. Še dobro, da smo tukaj mi. Naša strokovna ekipa vam prihrani čas, pomaga razumeti, kaj potrebujete, in kako lahko uresničite svojo vizijo.

Planirate investicijo v nepremičnino?

Večletne izkušnje v prodaji in razvoju nepremičnin

Nest ima večletne izkušnje, ne le v prodaji, temveč tudi v razvoju nepremičnin. Aktivno sodelujemo z ekipo inženirjev in projektantov glede snovanja funkcionalnih tlorisov, maksimalnega izkoristka prodajnih površin in izbora materialov. Poglejte, kako vam lahko pomagamo. 

Podpora pri razvoju

Potrebujete pomoč pri idejnem načrtu projekta, načrtu prodaje ali prodaji sami? Vskočimo lahko v katerem koli koraku in pomagamo ustvariti konkurenčen projekt.

Hitrejša prodaja

Z načrtnim oglaševanjem, izkušnjami v prodaji novogradenj in zgrajenimi odnosi s kupci lahko vašo nepremičnino prodamo hitreje, kot bi jo sami. 

Večja prepoznavnost

Prodaja zahteva strokovno znanje in premišljen pristop, ne le objavo oglasa na nepremičninskem portalu. S strategijo do več kupcev, večje prepoznavnosti in ugleda.

Varnost poslovanja

Za vas analiziramo nepremičninski trg, opravimo predprodajne, prodajne in poprodajne aktivnosti, uredimo dokumentacijo in varno zaključimo posel.

NEST

Vtisi strank

Zadovoljne stranke potrjujejo naše odlično delo.