NEST KONTAKT

Zaupajte nam svoje želje, za vse ostalo poskrbimo mi.

V nepremičninski agenciji Nest verjamemo, da je vsak pogovor začetek nečesa lepega. Oglasite se pri nas na kavi, kjer bomo v sproščenem vzdušju raziskali možnosti, ki vam jih ponuja svet nepremičnin. Najsi bo to nakup, prodaja stanovanja ali kaj drugega. Brez pritiska, brez obveznosti.

VSAKA NEPREMIČNINA PRIPOVEDUJE SVOJO ZGODBO, IN MI KOMAJ ČAKAMO, DA SLIŠIMO VAŠO.

Špela Brataševec

DIREKTORICA
S pozitivnim odnosom in ljubeznijo do dela z ljudmi je našla svoj dom v svetu nepremičnin, kjer že več let uspešno posluša želje strank in jim pomaga najti novo gnezdo. Sicer pa je ljubiteljica živali in mama dvema sinovoma, ki skozi življenje in posel krmari z velikim nasmehom.

Sergej Savič

PROKURIST, VODJA PROD. PARMANOVA
Strokovnjak za poslovne nepremičnine in stanovanjske novogradnje, v prostem času pa družaben športnik, ki je trenutno nadobuden kolesar. Prisega na pozitivno usmerjenost in doseganje ciljev. Z veseljem prisluhne željam strank ali z njimi celo prevozi kilometer ali dva na kolesu.

Nina Strojinc

VODJA PISARNE
Vodja pisarne, skrbnica ključnih strank, podpora v marketingu in v izvedbi nepremičninskih projektov. Nina obožuje pestro delovno okolje, v prostem času pa rada odpotuje preko meja. Po srcu je svetovna popotnica, ki jo navdušujejo narava, šport in kulinarika.

Uroš Zidarič

VODJA PRODAJE NOVI BEŽIGRAD
V skoraj 20 letih dela z nepremičninami je že dosegel polnoletnost. Prav zato lahko strankam lažje prisluhne, se vživi v njihove izzive in jim pomaga poiskati dom ali naložbeno rešitev. Prosti čas preživlja športno, kolikor mu čas dopušča, pa s sinovoma odkriva lepote sveta nad in pod morsko gladino.

Mer LIN

VARNOSTNIK
Pod belo puhasto dlako se skriva neustrašni čuvaj, ki je odgovoren za varnost in sprostitev članov ekipe in naših strank. Obožuje igro z žogo, dišeča kosila in ležerni počitek na svoji lastni mini zofi v kotu pisarne.