• Razporeditev prostorov

 • Podrobnejši opis

  V Domžalah je na voljo poslovni objekt, ki zajema 1524 m2 skupnih površin v štirih etažah, z zemljiščem v velikosti 2497 m2.

  Zgrajen je bil leta 2000. Lastniki so ga zgradili za lastne potrebe in ga od takrat uporabljajo.

  RAZPOREDITEV PROSTORA:
  SKLADIŠČNI DEL: zavzema prostor v pritličju s 5,5 metrsko višino stropa, ter skladišče v polkleti. V skladišču je na voljo tudi tovorno dvigalo (nosilnost 1000 kg), ki je trenutno izvedeno v dveh etažah (K-P), jašek dvigala pa je izveden do mansarde in ga je možno nadgraditi.

  Poleg skladišča v pritličju je na voljo tudi razstavni prostor, v katerem pa se trenutno nahaja estetska klinika in je v najemu do konca leta 2024.

  Na medetaži se nahajajo pisarniški prostori, v 1. nadstropju pa je leta 2019 bilo dokončano stanovanje s teraso, ki ga je možno spremeniti v pisarne.

  Stanovanje vključuje velik dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, 4 sobe, kabinet/pisarno, 2 kopalnici s kadjo ter tušem,  wc-jem, in ločen wc.

  Iz dnevno-bivalnega prostora je dostop do utilityja, iz katerega vodi izhod na teraso. Zaradi svoje prostornosti se stanovanje lahko prilagodi tudi v pisarniški prostor, prostor za storitve itd.

  Mansarda pa ponuja še neizdelano podstrešje.

  POVRŠINE:
  Objekt obsega 1524 m2 uporabnih površin, razdeljenih na:

  - skladišče v kleti: 411,60 m2
  - skladišče v pritličju: 281,50 m2
  - razstavni prostor (klinika) v pritličju: 130,50 m2
  - pisarne v medetaži: 130,50 m2
  - stanovanje v 1. nadstropju: 309,90 m2 s teraso veliko 95,40 m2 (možnost spremembe v pisarne)
  - neizdelano podstrešje: 260 m2 (možnost izdelave v pisarne)

  Objekt se ogreva s kurilnim oljem, ima optiko in klimatske naprave po vseh etažah.

  Parkiranje je zagotovljeno pred objektom, kjer je na voljo zadostno število parkirnih mest z možnostjo izgradnje dodatnih po potrebi. Zemljišče omogoča tudi možnost dozidave/gradnje dodatnega skladišča.

  LOKACIJA:
  Lokacija objekta je izjemna, saj se nahaja v neposredni bližini avtocestnega priključka, medtem ko je vsa potrebna infrastruktura dostopna v središču Domžal. Zemljišče se nahaja v območju centralnih poslovnih dejavnosti.

  Objekt ima vse potrebne dokumente, vključno z gradbenim in uporabnim dovoljenjem.

NEST KONTAKT

Zaupajte nam svoje želje, za vse ostalo poskrbimo mi.

V nepremičninski agenciji Nest verjamemo, da je vsak pogovor začetek nečesa lepega. Oglasite se pri nas na kavi, kjer bomo v sproščenem vzdušju raziskali možnosti, ki vam jih ponuja svet nepremičnin. Najsi bo to nakup, prodaja stanovanja ali kaj drugega. Brez pritiska, brez obveznosti.
SORODNI OGLASI